16 i 17 de Novembre



dimecres, 14 de novembre del 2012

La xerrada-col·loqui del dissabte

Estimats amics i amigues,


Aquest dissabte 17 de Novembre, a les 11.30 del dematí i als locals de la parròquia de Sant Josep (Av. Pericot, 2) tindrà lloc la xerrada-col·loqui sota el tema de "La cara bona de la crisi".

Amb la intenció de buscar experiències positives i emergents que han sorgit últimament en temps de crisis, diferents entitats ens mostraran diverses formes de lluita contra la crisi que es basen en la revalorització del capital humà i en la transformació de la societat.


Entre aquestes entitats, trobem Fentpaís (www.fentpais.cat), una entitat que pretén fomentar un consum responsable i un turisme de proximitat. L'objectiu és construir xarxa i esdevenir un segell de confiançar per a la ciutadania. En segon lloc, trobem Banc dels Aliments (www.bancdelsalimentsgirona.org/es), una entitat privada que té com a finalitat la lluita contra la fam a casa nostra i evitar que es tirin els excedents alimentaris, tot realitzant diferents col·lectes d'aliments i diferents iniciatives. En tercer lloc, trobem Càrites Girona (www.caritasgirona.cat), una entitat vinculada a l'església que atén a les persones que per diversos motius es troben en una situació de risc de marginació o exclusió social. Finalment, trobem el projecte Res (www.res.cat), un projecte de moneda social que pretén incentivar les compres al comerç local i de proximitat.


Així, doncs, amb l'objectiu de parlar sobre aquests projectes i de poder aportar opinions i debat des del públic, us convidem a tots i a totes aquest dissabte a les 11.30h!


Moltes gràcies,


Comissió cap de Setmana Solidari





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada