16 i 17 de Novembre



dijous, 15 de novembre del 2012

El docu-fòrum i els tastets del món!

Bon dia amics i amigues!


Aquest divendres, a les 21.30 h del vespre i al casal Bisbe Cartanyà (c/ Antic Roca 38 A), tindrà lloc el docu-fòrum del Cap de Setmana Solidari. Enguany, podrem veure el documental "Obsolescència programada (comprar, tirar, comprar)". Aquí us deixem una petita referència:

" Fa molt de temps, els productes de consum massiu es fabricaven per durar. Però cap a la dècada de 1920, un grup d'empresaris es varen adonar que quan més duraven els seus productes, menys diners guanyaven ells. I és així com va néixer el que coneixem com obsolescència programada, la reducció deliberada de la vida d'un producte per incrementar el seu consum. Des de llavors, els fabricants han dissenyat els seus productes per fallar. 

La realitzadora Cosima Dannoritzer ("Si la basura hablase") fa eco en aquest documenta d'una de les pràctiques que s'han convertit en la base de l'economia moderna. La producció viatja a França, Alemanya, Espanya i els Estats Units per investigar l'obsolescència econòmica i planteja alternatives a la dificultat de seguir endavant amb el consum ilimitat de recursos d'un planeta en el qual tots aquests són finits"


Penseu, també, que durant l'acte es donaran els premis dels diferents concursos que hem organitzat!! Hi esteu tots convidats!


L'endemà, dissabte, a les 13.30h del dematí tindrà lloc els Tastets del Món a la Plaça Mossèn Coll i Alentorn. Un dinar solidari on tots i totes hi esteu convidats, tant a provar els plats que hi hauran o com també preparant i cuinant algun plat perquè els altres el puguin tastar... Si teniu ganes de cuinar un plat, només fa falta que aviseu a algú de la Comissió o envieu un correu electrònic (cap.de.setmana.solidari@gmail.com), i us podreu posar mans a l'obra... Penseu que els ingredients es paguen des de la Comissió!!


Amb tot aquest munt d'activitats i amb altres més, us esperem a tots i a totes per gaudir d'aquest Cap de Setmana Solidari, sota el tema de "La cara bona de la crisi". Fins aquest cap de setmana!!


Moltes gràcies,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada