16 i 17 de Novembre



dimecres, 26 d’octubre del 2011

QUARTA EDICIÓ DEL CAP DE SETMANA SOLIDARI

DIES: DIVENDRES 11 I DISSABTE 12 DE NOVEMBRE DE 2011



Ja tenim aquí la quarta edició del Cap de Setmana Solidari. Enguany, ja fa tres anys que en Joan Soler, ex-vicari de la nostra parròquia, va marxar de missioner al Togo, un petit país de l'Àfrica. Durant aquest temps, en Joan ha escampat moltíssimes llavors d'esperança, il·lusió i amor a la seva comunitat.

El que també pretén a petita escala el Cap de Setmana Solidari és sembrar esperança, il·lusió i solidaritat, i d'aquesta manera fer-nos tots una mica més propers. Tindrem dos dies per viure i conviure, per pensar i somniar i, sobretot, per reflexionar.

El Cap de Setmana Solidari girarà al voltant del tema: "Immigració i Integració". Pot ser una bona oportunitat per obrir els ulls i veure que ni tot és blanc ni tot és negre, sinó que hi pot haver una àmplia gamma de colors preciosos dels que vestir-nos tots plegats. És per aquest motiu, que organitzarem una gran celebració on hi haurà de tot: menjars del món, docufòrum, taula rodona, intercanvi de llibres, concurs de fotografia, jocs infantils...

Us convidem a tots i totes a venir i gaudir-ne. Així doncs, no t'ho pensis més.


Vine i solidaritza't!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada