16 i 17 de Novembre



dimarts, 2 de novembre del 2010

Taula Rodona: "És l'educació la clau per canviar el món?"



La taula rodona que es realitzarà tindrà lloc durant el matí del dissabte dia 13 de novembre de 2/4 de 12 fins a 2/4 de 2 del dematí al casal Bisbe Cartanyà (darrera la parròquia de Sant Josep).

Enguany, el tema que es tractarà serà el de l'educació, tant als països desenvolupats com als que estan en vies de desenvolupament. Principalment, però, se centrarà bàsicament en els països africans.

El debat constarà de dues parts:
- Primera: quatre ponents entesos en el tema donaran el seu punt de vista sobre diversos aspectes com per exemple el valor i els reptes de l'educació... Com a ponents hi haurà en Sebas Parra, professor de la UdG d'Educació Social i de l'Escola d'Adults de Salt, en Nicolàs, un africà amb experiència en l'educació al seu país d'origen, la Dolors Puigdevall, una professora amb experiència en poblacions amb necessitat d'integració com són La Font de la Pòlvora i Salt, i l'Ignasi Encisa, un missioner que ha estat varis anys al Camerun i al Txad.

- Segona: s'obrirà un debat amb el públic assistent on tothom hi podrà dir la seva. Aquest és l'espai on les diferents entitats poden intercanviar punts de vista i inclús plantejar altres temes que puguin considerar interessants.

Seguidament, un cop finalitzada, hi haurà un tastet gastronòmic amb menjars del món.


També cal destacar que durant tot el dematí, a la plaça que està davant del Casal d'Avis Onyar, tindrà lloc una fira d'entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada